Esnafların Online Tahsilat Yazılımlarına Bakış Açısı

Geleneksel Ödeme Yapan Esnaflar Online Tahsilat Yazılımına Nasıl Tepki Veriyor?

Esnafların en hassas oldukları konuların başında tahsilat işlemleri gelmektedir. Ödeme günü yaklaştıkça alacaklı da olsa borçlu da olsa tahsilat işini bir an önce sorunsuz şekilde halletmek ister. Bu bakımdan esnaflar kendilerini geleneksel tahsilata daha yakın görürler. İnternet üzerinden yapılan işlemlerin güvenli olduğuna ikna olmakta zorlanırlar.  Bunun tek sebebi “alışkanlıklarıdır”. Bu işleri yapan büyüklerinden de geleneksel olarak tahsilat yapmanın güvenli ve doğru olduğunu duya duya bu alışkanlığı edinmişlerdir. Ancak online tahsilat sistemini birebir bilen birinden duyduklarında, bu sistemi uygulayan kişilerden gördüklerinde fikirleri hızlı şekilde değişir.

Online tahsilatın zaman ve mekan sınırlaması olmaması, personel maliyetlerini düşürmesi, 7/24 tahsilat yapılabiliyor olması, muhasebesel tarafta iş yükünde ciddi azalma sağlaması, alacakların çok daha rahat tahsil edilmesi, farklı bankalardan tek bir ekranda sanal POS ile alacak tahsil edilebiliyor olması, farklı para birimlerinde tahsilat yapılma imkanının olması, geriye dönük tahsilatların kayıtlarının tutulabilmesi gibi faktörler esnafların online tahsilat sistemine bakış açısını bir hayli değiştirmekte ve geleneksel tahsilattan vazgeçmelerini sağlamaktadır.

Tahsildar uygulamasıyla tanışan esnaflarımıza satış destek ekibimiz tarafından ister panel üzerinden ister ilgili irtibat numaramızdan ücretsiz destek de ayrıca sağlanmaktadır.

Eklenme Tarihi: - Güncellenme Tarihi: