Bayi Alt Düzeninde Online Tahsilatın Faydaları

Bayi Alt Bayi Düzeninde Online Tahsilat Kullanımları ve Faydaları Nelerdir?

Online tahsilat uygulamasından en çok fayda gören kesim bayiler desek yanılmış olmayız. Bu uygulama bayilere ve onların alt bayilerine maksimum kolaylık sağlayan bir sistemdir.

Bayiler ve onların alt bayileri eş zamanlı olarak bu uygulamadan faydalanarak olası birçok sorunun önüne geçme imkanı bulur. Ana bayi alt bayilerine özel olarak kullanıcı adı ve şifre oluşturabilir. Alt bayiler bu kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapabilir.  Bayiler cari ödemelerini sanal POS üzerinden tahsil edebilirler. Sanal POS üzerinden taksitli ödeme yapma imkanı olduğu için alt bayiler satış konusunda avantajlı konuma geçebilirler. Bayiler alt bayilerle, alt bayiler de müşterileriyle bir halka oluşturabilir ve tahsilat işlemleri tamamlanır.

Ana bayi alt bayilerini gruplayabilir, ödemenin yapılacağı sanal POS seçimini belirleyebilir ve tahsildar uygulamasının sunmuş olduğu 8 farklı bankanın sanal POS ile entegre şekilde kullanılabilmesini sağlar.

Online tahsilatın faydaları şöyledir:

  • Sahada fiziki POS cihazının yükü azalmış olur.
  • 7/24 tahsilat yapma imkanı her zaman mevcuttur.
  • Tüm bayilerin nakit akışı tek bir ekrandan kontrol edilebilir.
  • Bayilere ve alt bayilere ait detaylı raporlama elde edilebilir.
  • Bayiler mail order formu olmadan SMS veya e-posta ile ödeme talep edebilirler.
  • Bayilerin kullanacağı tahsilat sistemi, firmaların kullanmış olduğu ERP programlarına entegre edilebilir. (LOGO, NEBIM, NETSIS, SAP vb.)
Eklenme Tarihi: - Güncellenme Tarihi: